torsdag 16 februari 2012

Idag är jag deppad, så idag bryr jag mig inte längre.

Ja, om man läst båda mina andra bloggar så vet nu varför jag kommer att synda ikväll. Jag bryr mig inte om viktkampen. Jag vill och ska tröstäta, alternativet är något värre så jag tror inte ni kommer att hötta näven åt mig för att jag för tillfället inte håller på reglerna.

onsdag 15 februari 2012

Fortfarande ingen träning

Har fortfarande ont i sidan. Förmodligen blir det ingen träning förrän till helgen. Men då måste jag köra på som tusan för att gottgöra att jag inte tränat på ett bra tag. Åt två morötter till frukost, sen blev det makaroner med köttbullar till middag. Typ så har det sett ut för mig. Ingefärete blir det ikväll innan jag lägger mig.

måndag 13 februari 2012

Jaha, då ska man skriva en rubrik igen.

Det blir allt svårare att hitta på en rubrik :P Men ja, det har inte blivit så mycket träning den senaste veckan. Har sträckt mig i sidan, det gör förbaskat ont när jag vrider mig, böjer mig ner, andas djupa andetag eller promenerar. Det får la väntas tills det går över innan jag kan träna igen. Men förra veckan körde jag som vanligt på gymmet. Eftersom den här månaden har varit extra kärv med pengarna så har jag inte haft särskilt mycket mat. Jag har ätit bröd, makaroner med köttbullar och gröt. Finns liksom inte så mycket mer i kylskåpet :P Jag hade morötter som jag knaprade på ett tag, men dom är slut nu. Jag har även börjat med att dricka te. Men, förhoppningsvis så kan jag börja träna om nån dag igen. Då ska jag köra på som fasiken! Det är ju snart invägning! Tills dess, see yah!