torsdag 26 januari 2012

*gäsp*

Har varit vaken hela natten igen. Vaknade sex på eftermiddagen vilket gör det svårt att somna sen :P För att få en mer slankare kropp är regelbunden sömn såå viktig. Om man gör som jag och sover på dagen kommer man i otakt med kroppens matsmältning, vilket inte är bra alls om man vill gå ner i vikt.
Åt fil och flingor till frukost och middag, men middagen blev inte förrän det hade gått mer än 13 timmar sen min senaste måltid, vilket gjorde att när jag gick för att gymma omkring åtta så var jag vrålhungrig till gränsen att vara spyfärdig. Att gymma på tom mage och vara spyfärdig för att man är så hungrig är absolut ingen bra idé! Jag orkade nästan ingenting och så fort jag skulle ta mig för att göra nåt så fick jag magkramp. Nästa gång; ät innan! Nu ska jag gå och lägga mig. Imorn blir det matshopping. Då ska jag köpa frukt och bär så att jag kan göra smotthies ^^ Plus mjöl och lite frön, tänker baka bröd =)

onsdag 25 januari 2012

Dålig uppdatering...

I måndags blev det fil och flingor till frukost. En långpromenad på kvällssidan och sen fattiga riddare till middag. Gick och la mig halvnio, var super trött.
Tisdagens frukost blev som vanligt fil och flingor. Flög omkring på ärenden hela dagen. Det blev samma frukost till middag, orkade inte laga mat.
Idag vaknade jag jättesent. Blev frukost istället för middag. Ska köra lite zumba här hemma snart. Kanske ta en skön långpromenad också. Får se vad det blir.

söndag 22 januari 2012

Sömnproblem, igen.

Sömnen har varit lite huller om buller, men jag har kämpat ändå. I fredags var jag på gymmet och tränade ett stenhårt pass. Åt frukost och lite köttfärssås med pasta. I lördags gjorde jag nästan inget förutom att sova. Åt därför inte heller så mycket :P Idag blev det fil och flingor med banan i. Körde nyss ett Zumbapass =) Eller ja, jag försökte. Min rygg är åt helsikke. Inget nytt där. Så nu struttar jag omkring i min lägenhet i träningsbh och byxor =) Snart ska jag köra lite magträning och armstyrka. Har köpt en sådan där man rullar utmed golvet när man ligger i armhävningsställning. Förstår ni? Så man tränar magen. Såg typ tre sådana på returbutiken för 30 spänn, så jag köpte en =) Men slutskrivet! Jag blir ju nedvarvad nu ;)