lördag 10 mars 2012

Veckan

Ja, veckan har varit fartfull och intressant. I måndags och torsdags gymmade jag stenhårt med Mattias. Har fortfarande träningsvärk i armarna! När jag inte gymmat så har jag ändå rusat runt och promenerat. Har typ inte suttit still alls. I måndags lyxade jag till med korv och ris. Tisdagen blev det bara ris. På onsdagen bakade jag bröd så det har jag ätit till frukost och middag sen dess. Det blev bara två mackor på torsdagen, var inte särskilt hungrig. Men det blev en bulle och en kaka också. En unnelse förbrukad. Igår åt jag soppa. Ja, sparsamt med mat i veckan. Jag börjar känna hur magen kryper, iaf liiite. Det var meningen att jag skulle gymma idag med, men jag har alldeles för mycket träningsvärk för det. Kan vara bra att vila kroppen ibland. Idag köpte jag popcorn, mums! Ja, det blir bara att mysa framför datorn med Enya idag =) Härligt att få vara en soffpotatis ibland.


Jadu Marcus, hur var det här med att uppdatera? ;)

måndag 5 mars 2012

Hård dag

Frukosten bestod av hårdmackor, gratis fika =) Sen var det fullt ös! Gå hit, gå dit, sjukgymnast där, gå vidare, gymma, gå hem. Puh! Nu är man hungrig som ett as. Jag rörde ihop nånting till middag iaf. Ris, vita bönor och sweet chilisås. Mums! Tycker jag skött mig ganska bra =) Det var allt för idag ^^

söndag 4 mars 2012

Magsjuka

I helgen hade jag magsjuka. Förlorade nog ett par kilo där... Men jag reser mig upp och kör på! Igår. "gymmade" jag ordentligt (hehe) och idag gick jag till gymmet. I matväg har det inte blivit särskilt mycket. Morötter som vanligt, pasta och vatten. Idag blev det havregrynsgröt och nu dricker jag blåbärssoppa. Mums! Mattias ska kanske börja på stepin =D Då slipper jag träna ensam! ^^ Hoppas hoppas.