torsdag 19 januari 2012

Tre dagar! Synd?!

Okej!

Här kommer matdagboken för de senaste dagarna, håll till godo!

Måndag:
Frukost: Havregryn, två flatbröd och en lingongrova med ost och skinka.

Lunch: Fläskfilé med fullkornsris å sallad.

Middag: Tonfisksås med sallad

Övrigt: nada


Tisdag:
Frukost: Samma som måndagen (det är typ min standardfrukost).
Lunch: Te, juice och lingongrova med ost. Biskvie, kokostopp och bulle (lite fika, I know!)

Middag: 3 grillade med bröd (snabbt och enkelt när man kom hem, men inte alltför nyttigt...)

Annat: Te och finncrisp samt flatbröd

Onsdag:
Frukost: Standard! XD

Lunch: Två lingongrova och en havregrynskaka.

Middag: Pizza! D: Gah! Synd! Måste kompensera för den!
Övrigt: Te och EN liten kaka



Kommentar:Jag har gått mina steg som jag ska gått, inte helt fullt upp till 10.000, men väldigt nära! Minst 7-8000 per dag vilket är bra. 10. 000 jättebra och det är det jag ska försöka hålla de dagar jag kan.

I övrigt ser jag att det har varit lite onyttigare de senaste dagarna. Skärpning!
På Lördag blir det en fridag iallafall, för då fyller jag år :)
Sen tar jag nog min andra unnelse till veckan då jag ska till Lovisa!

onsdag 18 januari 2012

Årets första hottie!

Det finns så många hotties, men den första hottien är nog den som jag tycker är mest vackrast. Hon är även en stor förebild iom att hon står för att hon är kurvig och att kurvor är vackert =) Den första hottiesen för mig blir Tyra Banks. Hon ser ut som jag vill se ut. Kurvig men fortfarande snygg och slank =)








"Embrace your curves"

Fikabak

Idag har jag promenerat ganska så bra. Jag storstädade min lya och bakade bananchokladkaka och chokladmuffins. För att göra dom lite nyttigare använde jag mindre smör och socker, eller ja, nästan inget smör och mycket lite socker och tog istället vaniljsocker. Jag hade också kakao och mörk choklad istället för ljus samt att ta mer dinkelmjöl än vanligt mjöl. Mitt dinkelmjöl är även fullkornsmjöl så det gör det lite bättre. Funderar på att baka bröd till helgen. Fullkorns bröd med solroskärnor, andra frön, linfrön och lite nötter. Det kan bli nåt =) Men som ni ser så utnyttjade jag min andra unnelse idag. Så nu har jag inga fler den här månaden :P Jag känner redan att jag börjar bli smidigare och starkare. Bara att fortsätta då =) Imorn blir det gym, har inte hunnit det sen torsdags :O Hjälp! Nej nu, någon ordning får det bli! Imorn blir det ett extrempass på gymmet =) Längtar redan!

tisdag 17 januari 2012

Slö dag

Idag har jag inte tränat nåt, orkade inte. Laaaaat.com. Men jag har tagit några små promenader iaf. Till frukost blev det flingor och mjölk. Middagen bestod av rester från köttfärspajen. Herregud vad länge den räckte måste jag bara utbrista!  Jo, jag köpte en mixer från blocket igår. 100 kr för en novaline mixer. Hon som sålde den använde den typ aldrig, så den stod bara och samlade damm =) Billigt och bra! Jag som önskat en mixer länge =) Så ikväll när jag blev sugen på nåt gott så invigde jag min mixer med att göra en bananchoklad milkshake. Ingen glass utan bara mjölk med banan och kakao. Gott! Nu blir det smoothies, milkshakes och annat gott hädanefter när man blir sugen på nåt gott =) Ja, mer än så har man inte gjort idag och mer blir inte gjort ;) Men jag märker redan att midjan krympt lite! Härligt :D

måndag 16 januari 2012

Söndag

Söndag!

Ja, hur var Söndagen? klev upp vid 9 och stack till gymmet klockan 10.
Till frukost innan gymmet blev det en tallrik med yoghurt och... hm.. vad åt jag?! någon macka av bra kvalité var det säkerligen iallafall. Drack nog även ett glas juice. Måste försöka hålla bättre koll på vad jag stoppar i mig.

Gymmade i en timme iallafall! Har träningsvärk idag kan jag avslöja XD
Efter gymmet blev det lunchmacka (lingongrova) med tonfisk och avokadoröra. Smarrigt! Till middagen blev det fläskifilé med råris, till det någon gräddig sås.

På kvällen blev det en kaka och en biskvie. Det kan man få ta en gång i veckan tycker jag! Inge farligt med det, bara det inte blir någonting man tar dagligen. Två mackor sist på kvällen blev det med tillsammans med en kopp te.

Btw, snart kommer jag göra ett inlägg med min "månadens manliga hottie" ;D

Helgen

Ja, jag har glömt att skriva på ett tag. Men i fredags så blev det många promenader. Till frukost blev det en minimal tallrik flingor med fil, ingen lunch, två bananer till mellanmål och tacos till middag =) Sedan blev det mycket kaffe och lite cola och en energidryck. Men det brände man bort sedan på natten.... när man rusade till bussen ;) På lördagen hade jag feberfrossa hela dagen, migrän och liten släng av magsjuka, utan kräkningarna. Så lite slö var man. Jag åt inte så mycket på lördagen utan gick och la mig tidigt. På söndagen mådde jag bättre, bara lite feber kvar men den gick att leva med. Det blev en tur till affären där jag köpte yogurt, fil, mjölk och juice. Det blev yogurt och flingor till frukost, ingen lunch och köttfärspaj till middag. Jag hade turkisk yogurt istället för crem fraice, vilket tog ned fetthalten på 20%! Jag hade mager ost till. Köttfärsen var stekt torr =) På det hela tyckte jag det blev en nyttig köttfärspaj. Den enda som skulle varit bättre var om jag hade fullkornsmjöl eller dinkelmjöl istället för vanligt mjöl, men det hade jag inte hemma. Ska nog köpa det nästa gång =) Eftersom jag var sjuk i lördags blev det inte mycket träning. Men promenader har det blivit varje dag. Bättre än ingenting. Det blir nog inget gym idag heller, har för mycket att göra. Jag hade tänkt att gymma imorse, men jag vaknade tyvärr nyss. Jaja, det var uppdateringen =)

söndag 15 januari 2012

Lördag

Lördagen var... som den kan vara efter en tjejkväll, man är inte  särskilt pigg XD

Till frukost blev det Loka och en ostfralla på stationen medan jag väntade på tåget.

Till middag blev det en viltgryta med sallad och råris. På kvällen blev det ett par rutor 70%ig choklad.

Lördagens inlägg kommer imorgon. Har insett att det är bättre att man skriver så, för då hinner man "göra färdigt dagen" innan man skriver om den :)

Kan iallafall avslöja att jag besökt gymmet! :D

Vi hörs imorgon!