lördag 14 januari 2012

De senaste dagarna

Ja, de senaste dagarna har inneburit flytt och flygande fram och tillbaka mellan Umeå. Fixade mitt internet igår så nu kommer min lista för de följande dagarna!

Onsdag:

Frukost
: Capuccino
Lunch: Kycklingsallad med vatten och en brödbit.  En halv bit morotskaka med te å honung
Middag: Tacos: 1 bröd med diversefyllning.  Därefter lite chips, sallad och köttfärs
Kvällsfika: Te, två mackor med färskost.

Torsdag:
Frukost:
Juice, yoghurt med gojibär, solrosfrön å två mackor.
Lunch: Ostmacka och te
Middag: Subwaymacka (footlong) med kyckling, bacon och honey union dressing

Fredag:
Frukost:
Yoghurt med gojibär och solrosfrön. Två mackor med färskost.
Lunch: Tacoköttfärs med sallad och guacamole
Middag: Tacos (samma portion som vid tacosen i onsdags)

Därefter: 3 7%cider med två groggar

Dagens intag kommer!

torsdag 12 januari 2012

Torsdag

Idag vaknade jag kl evla i panik för jag trodde jag var försenad till ett möte med vårdcentralen. Men det var jag tydligen inte =P Jag hade inte så mycket mat hemma så jag tog det lilla som fanns kvar av müslin och filen till frukost. Min snus var också slut så jag skar några bitar ingefära och stoppade upp =) Visst, det känns likadant som snus men det är inte tillräckligt. Jag for och handlade lite mat, hämtade paketen som legat på posten ett tag (mina garn jag beställt och en snushink) och gjorde sedan middag kl fyra. Det blev köttfärspaj med sallad, ingen fyllning förutom köttfärsen och lite ost. Städade en hel del och diskade efter maten. Kl sex for jag iväg till gymmet med Rita. Jag kände mig inte särskilt motiverad pga att jag känt mig så slö och orkeslös av medicinen, men det har tydligen vänt! Brände ca 400 kalorier på konditionspasset och ytterligare 100 på styrkepasset =) Härligt! Imorn kommer jag ha en sjuhelsikkes träningsvärk, men den tar jag gladeligen emot! Nu känner jag att jag äntligen kommit igång med träningen =) Nu ska jag bara se till att fortsätta hålla igång ;) Imorn kommer en ny dag, och nya tag!

onsdag 11 januari 2012

Onsdag

Idag blev det fil och flingor till frukost, som vanligt. Sedan for jag ner till Övik för att fixa id. Det blev några promenader idag och när jag kom hem blev det pannkaka, igen. Har väl dålig fantasi antar jag ;) Det finns faktiskt inte mycket mer att berätta om idag.

tisdag 10 januari 2012

Tisdag

Tisdag
Väldigt seg dag. Blev ca 8000 steg + en massa packande idag. I matväg blev det två mackor till frukost med ost, sen blev det samma sak till middag fast med sallad till och ett par havrekex efteråt. På kvällen, eftersom det är sista dagen i umeå, så köpte jag mig naturgodis å såg på Ghost adventures!

Naturgodis må inte vara nyttigt, men man äter mindre av det. Därför är det ett bättre alternativ, iallafall för mig :)

Tisdag

Idag har jag varit slö och trött. Men det blev ändå en ordentlig promenad. Min rygg är förjävlig med mig dock =/ Till frukost blev det fil och müsli och efter promenaderna tog jag lite ost med kex. Till middag blev det kryddig stark korv med pommes, stekte det utan olja eller smör. Torrt och magert. Visst, pommes är inte särskilt nyttigt med all den stärkelse det innehåller, men gott var det och ett behövligt ombyte ifrån all pannkaka som det blivit på sistone. Förhoppningsvis kommer det bli mycket grönsaker till helgen, och även lite mer protein. Jag känner verkligen att det är det jag saknar på sista veckan. Varje gång jag känner ett extremt sug efter sallad eller gurka vet jag att jag ätit för lite sånt på sistone. Men jag hoppas kunna få rätta till det snart. Nu ska jag nog gå och lägga mig. Morgondagen blir full med spring och stress för då ska jag ner till övik för att göra ett Id-kort.

måndag 9 januari 2012

Söndag och Måndag

Det stämmer Dessi! ;)
Söndag:

Igår åt jag havregryn å mjölk till frukost tillsammans med 2 rostatbröd å ost.
Efter det åkte jag till Ynk för vi skulle ta gå på ett möte. Blev två koppar kaffe. En Ynklatte och en riktigt svart kopp på mötet.

Därefter åkte vi hem igen till Ynk, spelade WII och åt lite ost å kex. Till middag bjöd Ynk å Hans på en god wook med nudlar och fläskfilé! Rätt mkt grönsaker i iallafall ^^ Efter det ytterligare en kaffe (Läser du det här Lovisa?!)

När jag kom hem på kvällen tog jag en macka och åt en bit av banankakan :) gick 10. 000 steg.
Måndag:
Skitseg dag. Till brunchmiddag blev det en matlåda från mamma :) fläskfile med potatis i gräddsås. Kanske inte så nyttigt, men eftersom jag vaknade så sent och inte åt frukost eller lunch så gjorde det nog inte så mkt. Till det två rostade me ost å sallad. Efter det sista av min banankaka.

Inga promenader idag :O :/

Glömde igen!

Glömde att skriva igår, igen! Igår vaknade jag riktigt sent. Jag åt pannkaka, igen, eftersom det är billigt. Jag måste faktiskt erkänna att jag syndade igår. Jag har ju fortfarande kvar fika efter fredags och det är inte så bra. Jag tog en muffin och en bit kladdkaka igår. Jag ska bränna av det imorn, jag lovar! Idag vaknade jag även sent. Åt inget förrän nyligen och då blev det pannkaka. Min sylt är slut så det fick bli pannkaka, endast. Det är gott det också. Man behöver egentligen inte ha något på. I träningsväg så vilade jag min kropp igår, och idag blev det en rask promenad. Det blir en tidig kväll idag, är så trött och jag måste vända tillbaka dygnet. Jag ska försöka att bättra mig med att blogga varje dag, plus att jag tydligen måste få bättre självkontroll ^^

Men jag är inte den enda som glömmer ibland, Marcus ;) Du skrev inget igår ;)

söndag 8 januari 2012

Lördag

Jag glömde totalt att skriva igår :P Igår blev det fil med müsli och lite frysta hallon i till frukost, mums. Till middag blev det kryddkorv med pasta. Inte särskilt nyttigt men. Kl 19 for jag till gymmet och var där i två timmar. Jag hade tänkt vara där längre men det är tungt att kämpa emot medicinen. Plus att jag blev lite uttråkad. Men två timmar är ändå ganska bra.Efter gymmet tog jag en sharonfrukt. Senare blev det promenader på stan med vänner innan jag åkte hem kring tolv. Idag ska jag bara lata mig, en helt ny vecka kommer imorn. Jag funderar om jag ska baka något till veckan. Ta något recept och göra om det till ett mer nyttigt recept. Hmm, får se till veckan.